×

Forspørgsler om tilbud til foreninger og virksomheder klik her

Foreninger / B2B

Havemøbler til virksomheder, foreninger, anlægsgartnere mv. Hos Anker Denmark leverer vi ofte større partier havemøbler til virksomheder, tennisklubber, golfklubber og ejer- og andelsboligforeninger mfl.

Tilbud på havemøbler til virksomheder og foreninger. Vi sammensætter det helt rigtige tilbud og rådgiver, så du som kunde er sikker på at modtage den rigtige sammensætning af kvalitets havemøbler i teak træ til dine brugere. Uanset om det er havestole, haveborde, solvogne eller liggestole, så sørger vi for det rigtige tilbud på jeres nye havemøbler og yder udvidet garanti og service.

Husk venligst, at alle vores havemøbler er produceret i certificeret plantageteak og i den bedst mulige kvalitet. Dette kaldes Grade AB eller Grade A og performer på lige fod med regnskovsteak – blot bæredygtigt!

Vores mange kunder vælger os også fordi de ved, at de med sikkerhed kan supplere deres havemøbler op hen over tid, idet vi fastholder vores klassiske sortiment af kvalitets teak havemøbler.

Husk, at vi kun producerer teakmøbler af certificeret plantageteak i maksimum kvalitet. Dette sikrer holdbarhed og minimal negativ indflydelse på miljøet. Hos Anker Denmark planter vi desuden et træ for hvert enkelt teakmøbel solgt. Dette gør vi i Indonesien. Kontakt os for at høre nærmere, så kan vi sammen undersøge om vi kan lave det helt rigtige tilbud på havemøbler i teak træ til jeres virksomhed eller forening.
Vi leverer fragtfrit overalt i landet. Kontakt os, så vi sammen kan afdække jeres behov for nye havemøbler og evt.  havetilbehør. Vi har allerede leveret mange tilbud på havestole og haveborde til mange boligforeninger og virksomheder i København og Danmark.

Lad os høre fra dig, så udarbejder vi det helt rigtige tilbud på jeres nye teak havemøbler med lang holdbarhed og flot design!

TOP