Konkurrencebetingelser

 • Konkurrencebetingelser / Scanteak
  1. Deltagelse

  Konkurrencen er åben for alle med adresse i Danmark. Du deltager ved at tilmelde dig Scanteaks nyhedsbrev og acceptere vilkårene herfor.

  1. Konkurrenceperiode

  Konkurrencen løber fra mandag d. 14. August til og med 14. September. Derefter trækkes en vinder, som får besked pr. mail hurtigst muligt.

  1. Udtrækning af vinder, samt krav på præmie

  Der trækkes i alt 1 vinder blandt tilmeldte til Scanteaks nyhedsbrev. Vinderen findes ved lodtrækning og kontaktes direkte på den mailadresse, der er oplyst ved tilmelding af nyhedsbrevet.
  Vinderen har 10 hverdage fra modtagelsen af vinder-mailen til at kvittere for modtagelsen og acceptere præmien samt vende tilbage med forsendelsesoplysninger. Hvis vi ikke har hørt fra vinderen efter 10 hverdage, trækker vi en ny vinder.
  Scanteak er ikke ansvarlig for, hvis deltageren uanset årsag ikke kan modtage besked omkring konkurrencer, fx grundet spam- og junk-filtre, sikkerheds- eller notifikationsindstillinger eller andet vedrørende deltagerens egne kommunikationskanaler. Sørg derfor for at tjekke spamfilter mv. efter konkurrencens afslutning.

  1. Præmien

  Præmien består af en RIB Day Bed Lounger solseng. Samlet præmieværdi: 7.995 kr. Præmien kan ikke byttes til kontanter eller andre varer, og eventuel gevinstskat afholdes af vinderen.
  Scanteak forbeholder sig retten til at substituere præmier for samme værdi som den intenderede præmie, hvis denne af en eller anden årsag ikke længere kan tilbydes.

  1. Brug af persondata

  Ved deltagelse i konkurrencen giver du samtykke til registrering af navn og andre nødvendige kontaktoplysninger. Alle personlige data, som overdrages ved tilmelding, opbevares under sikre forhold og i overensstemmelse med persondataloven. Se desuden vores persondatapolitik her.

  1. Ansvar

  Denne kampagne er ikke forbundet til, sponsoreret af eller administreret af Facebook eller Instagram. Informationer vil ikke blive delt med eller solgt til tredjepart. Alle rettigheder til at stoppe, slette eller ændre indhold i denne kampagne, tilfalder udelukkende arrangøren.

  1. Yderligere

  Ved mistanke om snyd har Scanteak ret til at tjekke op på og udelukke deltagere. Scanteak er ikke ansvarlig for eventuelle tryk- eller slåfejl, og forbeholder sig desuden retten til eventuelt at tilpasse betingelser og mekanik for konkurrencen.
  Konkurrencen arrangeres af Scanteak, Kjær-Holm ApS, Sturlasgade 10, 2300 København S.

  Spørgsmål vedrørende konkurrencen kan stilles på info@scanteak.dk.