×

Forspørgsler om tilbud til foreninger og virksomheder klik her

Om Anker

OM ANKER

 

I næsten 30 år og gennem flere familiegenerationer, har vi designet og produceret havemøbler i høj og bæredygtig kvalitet. Det er helt specielt at give vores kunder muligheden for at nyde udendørslivet over årene og vi tror på at teaktræ i højeste kvalitet, uden sammenligning er det bedste naturlige materiale at gøre brug af.

Anker er vores familienavn men ordet er med tiden begyndt at betyde mere end blot et navn for os. I den antikke tid symboliserede ankeret håb, robusthed, sindsro og dybere mening og dét er for os en måde at huske på, at dette er det værdigrundlag hvorpå vi står, og de principper med hvilke vi designer og producerer vores møbler.

Vores mål er at bidrage til vores kunders udendørsliv på en bæredygtig og æstetisk måde. Det er derfor vi laver flotte og tidsløse møbler af højest mulig kvalitet og af bæredygtigt grade A certificeret teaktræ. Møbler der kan holde i mange år. Vil vil respektere de traditioner der ligger bag os, og gøre vores for at videreformidle den stolte danske design arv - uden at gå på kompromis med vores eget DNA og uden at sætte vores fælles fremtid over styr.

OM KERNE TEAK
Vi producerer udelukkende i bæredygtigt plantage kerne teak træ. SVLK og Flegt certificeret plantage teak, med et højt olieindhold og ekstrem hårdhed. Vi bruger ingen kemi eller farve. Teaktræ i denne kvalitet kan holde i generationer, selv uden nogen form for behandling, og er derfor det absolut bedste naturlige materiale til havemøbler.

Vi laver havemøbler af kernetræet, der håndsorteres, skæres og ovntørres, hvorpå vi samler enhederne med stor omhu og grundig kvalitetskontrol. Afslutningvis sliber vi møbler med vores helt egen udviklede slibeteknik, der giver det endelig produkt en ultra glat finish. Alle vores møbler pakkes i genbrugspap.
Hver gang vi sælger et produkt, planter vi desuden et træ i samarbejde med ONETREEPLANTED.


TOP